درباره پرپروک

درباره پرپروک

رستوران پرپروک در سال 1376 و در منطقه ی سعادت آباد افتتاح شد ، خیابانی که کسی تصور ادامه ی فعالیت برای یک رستوران را در آن نداشت . نگاه خلاقانه به طعم و نوع ارائه غذا از ابتدا مورد توجه پدیدآورندگان این برند بود که پرپروک را با طعم استثنایی سس های مخصوص پیتزا مشهور کرد.

تغییر در شکل ارائه ی پیتزا به صورت مربع و معرفی پیترا پنجره ای ، یکی دیگر از نوآوری هایی بود که در شهرت بیشتر پرپروک سعادت آباد تاثیرگذار شد.

بعد از سالهای اولیه ی شروع فعالیت به دلیل استقبال دوستداران پرپروک ، فرآیند گسترش رستورانهای زنجیره ای پرپروک با تاسیس شعبه ی محمودیه (اتوبان چمران ،ابتدای خیابان الف) آغاز گردید و برنامه های توسعه ی برند و شعب رستورانها به صورت پیوسته ادامه دارد.

استاندارد سازی و ارائه محصولات و خدمات یکسان در شعب گوناگون پرپروک با توسعه ی واحد تولیدی و برگزاری کلاسهای آموزشی منظم برای پرسنل در این سالها محقق شده است.

هدف ما در پرپروک همراهی شما در شادی هایتان با ارائه غذای سالمی است که با مواد اولیه ی با کیفیت و فرآیند آماده سازی و پخت تحت کنترل فراهم می گردد.