اخبار پرپروک

پیتزا سنتی سیسیل Sicilia یکشنبه، 7 بهمن 1397

پیتزا سنتی سیسیل Sicilia تا اواسط قرن نوزدهم در غرب این جزیره در جنوب ایتالیا خصوصا در ایالت پالرمو Palermo بسیار مرسوم بوده است .

این پیتزا معمولا برخلاف تصور همه در مورد پیتزاهای ایتالیایی ، ضخیم و ترد و به شکلهای کشیده مانند مستطیل و بیضی و با سس گوجه ی مارینرا Marinara تهیه می شود . ضخامت خمیر این پیتزا حدودا به 1 تا 5/1 سانتی متر می رسد  که با خمیرترش تهیه می شود و همین امر باعث هضم ساده و سبک بودن آن است .

این مجموعه ی پیتزاهای جدید پرپروک در 5 نوع استیک ، استیک با سیر ، سالامی ، میت بال و  سبزیجات ، هماهنگ شده با ذائقه ی شما پرپروکی های عزیز تهیه شده است و امیدواریم تجربه ای جدید و متفاوت در زمینه ی پیتزا ایتالیایی باشد .

استیک : گوشت استیک ، زیتون سیاه ، پنیر موزارلا ، سس مارینرا

استیك با سیر : گوشت استیک ، زیتون سیاه ،پنیر موزارلا ، سس مارینرا با سیر 

سالامی : سالامی ، زیتون سیاه ،فلفل رنگی ، پنیر موزارلا ، سس مارینرا

میت بال : گوشت ساطوری قلقلی، فلفل هالوپینو ، پنیر موزارلا ، سس مارینرا

سبزیجات : بادمجان ، زیتون سبز ، فلفل دلمه ای ، قارچ ، گوجه گیلاسی ، پنیر موزارلا ، سس مارینرا